Koffie!? Jazekers. Speciaal voor de thuiswerkers en koffiegenieters verkopen wij ook koffiebonen in onze winkel in Deventer. Een samenwerking met befaamde koffie experts die ook verantwoordelijk zijn voor de koffie en machines in vele werkomgevingen.

Wij presenteren:

Ons Barista BAR EXPERT trio

Barista BAR EXPERT biedt koffiegenot op een bijzonder hoog niveau. Barista´s hebben deze koffie melanges gecreëerd met een uitgebalanceerd samenspel van intense smaken en fijne aroma´s. Hun passie en vakmanschap blijkt uit elke kop koffie.

Bij het branden van de koffiebonen ontvouwen zich aroma´s van karamel, chocolade, geroosterd brood en een lichte bloemengeur. Onze 3 verschillende melanges zijn uitermate geschikt voor de bereiding van heerlijke koffiespecialiteiten in combinatie met bijvoorbeeld diverse likeuren.

U kunt keuze maken van de volgende Barista BAR EXPERT bonen:

DELIZIA – 100% arabica bonen

Een melange van zuurarme koffiebonen voor alle kenners van exclusieve koffie. Zorgvuldig gebrand in een trommelbranderij, hierdoor ontvouwt het zijn unieke, fluweelzachte aroma. De DELIZIA laat zich prima combineren met de mildere likeuren, zoals Baileys, Sheridan´s en Rushkinoff.

Zakken à 750 g netto

CREATO – crema bonen

Een uitzonderlijke samenstelling van ´s werelds beste koffiebonen. Volle smaak met een vleugje chocolade en noten aroma, bekroond met een langdurige, goudbruine crema. Pure Inspiratie! De CREATO is bijzonder geschikt om te drinken met een glaasje Amaretto, Tia Maria, Kahlua of Licor 43 naast de koffie.

Zakken à 750 g netto

INTENSO – espresso bonen

Een intense melange van de fijnste koffiebonen. De donkere branding geeft deze koffie een bijzonder krachtige en afgeronde smaak. Ideaal voor een heerlijke espresso of andere koffiespecialiteiten. De INTENSO is ideaal te combineren met de wat sterkere likeuren zoals Grand Marnie, Drambuie, Sambuca, Cognac of een Whisky en tevens geschikt voor een Irish Coffee.

Zakken à 750 g netto

Cheeers!