Deventer Dranken

Deventer Dranken Marcels Drankenspeciaalzaak

Uiteraard hebben wij ook een mooi assortiment van Deventer Dranken. Zo hebben wij een zelf samengestelde Deventer Kruidenbitter, Deventer Koffie/Mokka Likeur, Deventer Chocolade-Kers likeur, Deventer Honing-Whisky likeur en een Deventer Stroopwafel Likeur. Afgevuld in mooie flessen en voorzien van een label met de skyline van Deventer gemaakt door een Deventer fotograaf.

Deventer drank

Ook verkopen wij de befaamde Dèmpter Pik An De Lippe. Een zoet likeurtje in een erg mooie stenen beugelfles. Hier zijn 2 uitvoeringen van, de gewone en een XL variant(sterker).

Deventer drank
Klooster Sionbier

Wij zijn ook een officieel verkooppunt van de bieren vanuit het Klooster Sion te Diepenveen.

kloosterbier sion

In Deventer is een bierbrouwerij waar wij nauw mee samenwerken. DAVO Deventer Stadsbrouwerij. Van deze brouwerij verkopen wij alle bieren en maken wij hier erg veel cadeauverpakkingen mee.

EN in Deventer is een kleine zelfstandige distilleerderij te vinden genaamd Wagging Finger Distillery Hier worden op ambachtelijke wijze onder andere Gin en Jenever gestookt. Allen verkrijgbaar bij ons in de slijterij.

Wij zijn ook een van de weinige verkooppunten van de Deventer wijnen. Afkomstig van de wijngaard liggende aan de Ijssel. Kijk hiervoor op onze Deventer Wijn pagina.

Cheeers!