Een item waar wij ook erg sterk in zijn is onze drank cadeauservice. Doordat wij bijna alle cadeaus zelf maken hebben wij altijd een ruime keuze in mooie drank kado’s, klein en groot in elke prijsklasse.
Wijnpakketten, speciaal bierpakketten, whisky’s, overal kunnen wij mooie pakketjes van maken.

Zo verzorgen wij veel drank kado’s voor bedrijven in oa Deventer, Diepenveen, Olst, Wijhe, Gorssel en omstreken. Ook verenigingen laten bij ons hun drank pakketten maken die als prijzen worden ingezet.

Uiteraard hebben wij ook een Deventer assortiment. Onze zelf uitgezochte Deventer Kruidenbitter, Deventer Koffie-Mokka likeur en Deventer Stroopwafel likeur. Verpakt in mooie flessen en voorzien van een mooi Deventer etiket van “onze” skyline gemaakt door een Deventer fotograaf. En nog meer producten die u kunt vinden op deze site bij assortiment.

Bestellen

Het mooiste is dat we dit alles ook op bestelling doen. U kunt via de mail, telefoon, of in de winkel, uw wensen kenbaar maken en wij zorgen er voor dat er, vaak nog dezelfde dag, een mooie verpakking voor u klaarstaat.

Wij bieden ook een mooie oplossing voor grotere cadeau’s. Vaak maken wij grote cadeau’s die niet of lastig te versturen zijn, denk aan mooi opgemaakte manden of schalen (veelal bierpakketten). Als u niet in de buurt woont en wel iemand een geschenk wilt geven dan kunt u bij ons een pakket laten maken en die dan laten ophalen door degene voor wie die bestemd is. De reacties zijn altijd leuk als de cadeau’s worden opgehaald!

“Wat een leuk idee. Ik kom een pakketje ophalen, spannend!”

Voor meer info, bel, mail of kom bij ons langs in de winkel.
In het menu vind u onze contactgegevens.

Cheeers!