Drank kado service Deventer

wijnkado-marcels-dranken-DeventerEen item waar wij ook erg sterk in zijn is onze drank cadeauservice. Doordat wij bijna alle cadeaus zelf maken hebben wij altijd een ruime keuze in mooie drank kado’s, klein en groot in elke prijsklasse.
Wijnpakketten, speciaal bierpakketten, whisky’s, overal kunnen wij mooie pakketjes van maken.
Ook in combinatie met glaswerk, food en non food producten.

Zo verzorgen wij veel drank kado’s voor bedrijven in oa Deventer, Diepenveen, Olst, Wijhe, Gorssel en omstreken. Ook verenigingen laten bij ons hun drank pakketten maken die als prijzen worden ingezet.

Dat kunnen 2 flesjes bier zijn met 1 glas maar ook bij voorbeeld 10 flesjes speciaalbier met een mooie bokaal en een fles whisky samen met wat nootjes verpakt in een mooie rieten mand.
Of een paar mooie flessen wijn in een mooie kist met toebehoren als een kurkentrekker,
druppelvanger en een stop. Het kan allemaal !

Bestellen

Het mooiste is dat we dit alles ook op bestelling doen. U kunt via de mail, telefoon, of in de winkel, uw wensen kenbaar maken en wij zorgen er voor dat er, vaak nog dezelfde dag, een mooie verpakking voor u klaarstaat.

Ook bieden wij de mogelijkheid om een drank kado te versturen. Stel u wilt iemand een mooie fles whisky, cognac, bier of een paar flessen wijn kado doen maar u kunt het niet persoonlijk aanbieden.
Dan kunnen wij het verpakken en zorgen wij voor de verzending via een pakket service.
Of u heeft geen tijd om in de winkel een kado te kopen dan kunt u bij ons een drank cadeau laten samenstellen en die via de pakketservice bij u thuis laten bezorgen.

Voor meer info, bel, mail of kom bij ons langs in de winkel.
In het menu vind u onze contactgegevens.

kado8   jameson1  bierkado1

Cheeers